Moikka!

 

Oon tekemässä Törmää ja tarttisin siis osaavia, innostuneita, päteviä ja mahtavia tyyppejä tekemään sitä mun kaa. Alla ois lista toimikunnan eri pesteistä ja ne pitäis täyttää, jotta saatais tää projekti kunnolla käyntiin ja Törmä kunnialla järjestettyä.

 

Törmä on siis Päpan seikkailijoille ja tarpojille järjestettävä päiväkisa partioviikolla ja ensi vuonna 23.4.2016 sen järjestää ELLI. Kyseessä ei ole punkku vaan tuiki tavallinen päiväkilpailu. Kohderyhmänä on 10-14 vuotiaita, joten ns. rima ei ole kisan järkkääjille liian korkealla. Me tarvitaan innostuneita ja motivoituneita tyyppejä tekemään, vaikka et olisi varma mitä haluaisit tehdä tai miten se tehtäisiin, tekemällä voidaan yhdessä oppia. T. Nimimerkillä ensimmäistä kertaa kisanjohtajana oleva junnu.

 

 • Varajohtaja:

  • Kisanjohtajan lähin kumppani, niin myötä ja vastoinkäymisissä. On kivempi kiroilla yhdessä kuin yksin. Vaikka nimellinen vastuu on minulla, kaksi silmäparia toimii tehokkaampana duona kisan toimikunnan potkimisessa kohti täydellistä kisaa.

 • Tehtäväpäällikkö:

  • Kisassa on noin 10 tehtävää, joiden valmistelusta vastaa tehtäväpäällikkö. Terhtävpääliköllä on noin viiden hengen tehtävätiimi, jonka kanssa hän suunnittelee, toteuttaa ja testaa tehtävät huhtikuulle.

 • Tehtäväsihteeri:

  • Osa tehtävätiimiä ja hänen vastuullaan on erityisesti tehtävien kirjallinen toteutus. Valmiit tehtäväkäskyt kirjoitetaan puhtaaksi, printataan ja jaetaan rasteille.

 • Tiedotus- & viestintäpäällikkö:

  • Vaikka tehtäis kuinka hyvä kisa, siitä ei tuu mitään jos ei saada kunnolla osallistujia. Siksi kisa tarvitseekin huiman määrän mainostusta ja hypetystä, jotta kisaajat löytävät paikalle! Kisapäivänä viestintä ja tiedotus tunnelmoi kisan fiiliksiä kisan ulkopuolelle eri medioin.

 • Huolto:

  • Mistä rasteille tulee klapit, pressut ja narut? Huolto ne hommaa ja roudaa rasteille. #metsurianlifestyle (huoltopäällikön ei tarvitse omistaa ajokorttia jos innostusta muuhun organisoimiseen löytyy, kyllä me sulle kuski löydetään ;))

 • Tulos:

  • Jotta kivien naputtelusta ja päättömästä juoksentelusta tulisi kaikille mieluinen kisa, täytyy jonkun koodailla näistä saadut pisteet ylös. Tulosten laskenta on siistiä sisähommaa!

 • Rastipäälliköt:

  • Rastit kaipaavat paljon tekijöitä ja niiden lisäksi vastuullisia koordinaattoreita eli rastipäälliköitä koko sirkusta pyörittämään.

 

Tuntuuko siltä, että innostusta johonkin yllä mainituista hommista olisi, mutta itsevarmuus kumminkin uupuu? Siksi on kisatoimitsijakurssi! Rohkeasti vaan messiin ja Törmää tekemään.

 • Kisatoimitsijakurssi 6.-8.11.

 

Saa ja pitääkin ihmetellä ja kysyä, jos joku ei auennu tai edes mahdollista kiinnostusta löytyy, koska halutaanhan ELLI:nä järkätä parhaista parhain Törmä ja näyttää hyvältä ulospäinkin! Tässä vaiheessa tärkeintä onkin saada toimikunta kasaan, jotta päästään tekemään.

 

Kisaterveisin Arttu “Ara” Arponen

puh. 044 333 9799

arttu.arponen@welho.com

Categories: MuutUncategorized

Samasta aiheesta

Tervetuloa vuosikokoukseen

  Aika: Torstai 2.2.2017 kello 18.00 Paikka: Sode nuorisotila – Soukantie 13 Kutsutut: Espoonlahden alueen lippukunnat   Esityslista Kokouksen avaus Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Työjärjestyksen hyväksyminen Tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto Tilinpäätöksen 2016 Lue lisää...

Ellin isoin kokous 4.3.

The vuosikokous pidetään sunnuntaina 4.3. Kipin kololla (Kivenlahdenkatu 6 F) klo 18. Tuolloin valitaan uusi johtokunta ja puheenjohtaja tälle vuodelle. Kokouksen paperiantiin voi tutustua vaikka ennakkoon. Tervetuloa kaikki elliläiset!

Tue Ellin kämppäprojektia ja nauti upeasta musiikista samalla!

Tapiolan kuoron VALO-joulukonserttien lippuja on mahdollista ostaa nyt Ellin kautta, ja samalla voi tukea lippukuntaryhmittymämme toimintaa. Lippuja voi tilata tämän lomakkeen kautta: bit.ly/konserttilippuja . Liput toimitetaan myöhemmin koloille, mistä ne voi lunastaa tilaajan nimellä. Liput 25€/15€ (eläkeläiset, Lue lisää...