Ellin vuosikokouksessa Hahan kololla 9.2. valittiin uusi johtokunta.

Kaskenpolttajista varsinaisiksi jäseneksi Anna-Riina Mustonen ja Tiia Kokko sekä varajäseniksi Leena Karjasilta ja Lauri Hollo.

Lounapartiosta varsinaisiksi jäseniksi Joni Loikkanen ja Ossi Tiainen sekä varajäseniksi Chris Armitage ja Sebastian Maijala.

Mastonvartijoista varsinaisiksi jäseniksi Iina Laamanen ja Taneli Härmä sekä varajäseniksi Onni Barta ja Nelli Mäkinen.

Mesikämmenistä varsinaisiksi jäseniksi Eero Särkilahti ja Joonas Peltonen sekä varajäseniksi Eerno Niemenmaa ja Leevi Syväoja.

Haukkavuoren Haltioista varsinaisiksi jäseniksi Tiia Merenheimo ja Lotta Konttas sekä varajäseniksi Laura Setälä ja Kialiina Tonttila.

Karhunvartijoista varsinaisiksi jäseniksi Kaisla Pitkänen ja Sara Touhonen sekä varajäseniksi Pihla Pitkänen ja Jasmine Lehtonen.

Kivenlahden Piilevistä varsinaisiksi jäseniksi Monna Laari ja Paula Silfverberg sekä varajäseniksi Ville Lahtinen ja Juha vanWensen.

 

Tervetuloa uusille ja kiitos vuoden 2013 johtokunnalle!

Samasta aiheesta

HeviROK tulee – ole valmiina!

  Hei pj-kurssin käyneet johtajat, asiantuntemustanne ja kokemustanne kaivataan! Elli järjestää tänä keväänä ensimmäistä kertaa vj-vihjarityyppisen jatkokoulutuskurssin ROKin käyneille. Kurssin ajankohta on 28.-29.5. ja se järjestetään Suvisaariston kupeessa Nöffellä. Kurssia luotsaa Loupan Martti Suontausta. Mara Lue lisää...

Viesti Törmän kisanjohdolta

Moikka!   Oon tekemässä Törmää ja tarttisin siis osaavia, innostuneita, päteviä ja mahtavia tyyppejä tekemään sitä mun kaa. Alla ois lista toimikunnan eri pesteistä ja ne pitäis täyttää, jotta saatais tää projekti kunnolla käyntiin ja Lue lisää...

Pinkki 1.10.2017

EPT:n perinteinen sudenpentukisa lähestyy jälleen ja tänä vuonna myös ensimmäisen vuoden seikkailijat ovat tervetulleita mukaan kisaa‎maan! Kilpailu on tänä vuonna Ellin järjestämä, eli tuttuja naamoja näkee varmasti rasteilla ja muissa tehtävissä! Kaikki mukaan kisaamaan! Ohessa Lue lisää...