Ellin vuosikokouksessa Hahan kololla 9.2. valittiin uusi johtokunta.

Kaskenpolttajista varsinaisiksi jäseneksi Anna-Riina Mustonen ja Tiia Kokko sekä varajäseniksi Leena Karjasilta ja Lauri Hollo.

Lounapartiosta varsinaisiksi jäseniksi Joni Loikkanen ja Ossi Tiainen sekä varajäseniksi Chris Armitage ja Sebastian Maijala.

Mastonvartijoista varsinaisiksi jäseniksi Iina Laamanen ja Taneli Härmä sekä varajäseniksi Onni Barta ja Nelli Mäkinen.

Mesikämmenistä varsinaisiksi jäseniksi Eero Särkilahti ja Joonas Peltonen sekä varajäseniksi Eerno Niemenmaa ja Leevi Syväoja.

Haukkavuoren Haltioista varsinaisiksi jäseniksi Tiia Merenheimo ja Lotta Konttas sekä varajäseniksi Laura Setälä ja Kialiina Tonttila.

Karhunvartijoista varsinaisiksi jäseniksi Kaisla Pitkänen ja Sara Touhonen sekä varajäseniksi Pihla Pitkänen ja Jasmine Lehtonen.

Kivenlahden Piilevistä varsinaisiksi jäseniksi Monna Laari ja Paula Silfverberg sekä varajäseniksi Ville Lahtinen ja Juha vanWensen.

 

Tervetuloa uusille ja kiitos vuoden 2013 johtokunnalle!

Samasta aiheesta

Vuosikokouskutsu

Tervetuloa ELLIn vuosikokoukseen keskiviikkona 7.2.2018 klo 18 Sodeen, Soukantie 13. Ohessa kokouskutsu/esityslista. Vuosikokous 2018

Tervetuloa ystävänpäivä-KITT:in!

Tervetuloa kaikki partioon kuuluvat ja kuulumattomat 12-15 vuotiaat johtajineen, viettämään Ystäväpäivää pari päivää etukäteen. Luvassa uusia tuttavuuksia, bileet ja herkkuruokaa! Ystävänpäivä KITTjärjestetään 12.2. torstaina klo. 18:00 – 20:00 Soukan kappelilla/LouPan kololla osoitteessa Soukankuja 3. Jos Lue lisää...

Ellin joulupukkipalvelu

Ellin kautta on tänäkin vuonna mahdollista tilata joulupukki aatoksi Espoon alueelle! Joulupukkipalvelun tuotto käytetään Espoonlahden lippukuntien partiotoiminnan hyväksi. Kysy lisätietoja osoitteesta ellinpukit@gmail.com.