Ellin vuosikokouksessa Hahan kololla 9.2. valittiin uusi johtokunta.

Kaskenpolttajista varsinaisiksi jäseneksi Anna-Riina Mustonen ja Tiia Kokko sekä varajäseniksi Leena Karjasilta ja Lauri Hollo.

Lounapartiosta varsinaisiksi jäseniksi Joni Loikkanen ja Ossi Tiainen sekä varajäseniksi Chris Armitage ja Sebastian Maijala.

Mastonvartijoista varsinaisiksi jäseniksi Iina Laamanen ja Taneli Härmä sekä varajäseniksi Onni Barta ja Nelli Mäkinen.

Mesikämmenistä varsinaisiksi jäseniksi Eero Särkilahti ja Joonas Peltonen sekä varajäseniksi Eerno Niemenmaa ja Leevi Syväoja.

Haukkavuoren Haltioista varsinaisiksi jäseniksi Tiia Merenheimo ja Lotta Konttas sekä varajäseniksi Laura Setälä ja Kialiina Tonttila.

Karhunvartijoista varsinaisiksi jäseniksi Kaisla Pitkänen ja Sara Touhonen sekä varajäseniksi Pihla Pitkänen ja Jasmine Lehtonen.

Kivenlahden Piilevistä varsinaisiksi jäseniksi Monna Laari ja Paula Silfverberg sekä varajäseniksi Ville Lahtinen ja Juha vanWensen.

 

Tervetuloa uusille ja kiitos vuoden 2013 johtokunnalle!

Samasta aiheesta

Ellin saunailta samoajille

Hou, hou, hou! Legendaarinen Ellin saunailta on täällä taas. Tule saunomaan torstaina 8.12.2012 klo 18-21.00 Espoonlahden uimahallille. Tarjolla glögiä, piparia yms pikkupurtavaa ja mahdollisesti joku ruokaisa salaatti. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Ellin FB-sivulta tai Hahan Janinalta Lue lisää...

Pikagrilliä ja nestekaasusaunontaa

Ellin vaeltajatapahtumista Anteroista tuli kevään aikana Santereita. Nyt ne on tarkoitettu kaikille elliläisille samoajille ja vaeltajille – säätyyn katsomatta. Viimeisimpänä tempauksena kerättiin katseita Kivenlahden rannassa, kun grillattiin herkkuja ja lämmitettiin nestekaasulla röykkiö kiviä. Talviturkeista pääsi Lue lisää...

Vuosikokouskutsu

Tervetuloa ELLIn vuosikokoukseen keskiviikkona 7.2.2018 klo 18 Sodeen, Soukantie 13. Ohessa kokouskutsu/esityslista. Vuosikokous 2018