Ellin vuosikokouksessa Hahan kololla 9.2. valittiin uusi johtokunta.

Kaskenpolttajista varsinaisiksi jäseneksi Anna-Riina Mustonen ja Tiia Kokko sekä varajäseniksi Leena Karjasilta ja Lauri Hollo.

Lounapartiosta varsinaisiksi jäseniksi Joni Loikkanen ja Ossi Tiainen sekä varajäseniksi Chris Armitage ja Sebastian Maijala.

Mastonvartijoista varsinaisiksi jäseniksi Iina Laamanen ja Taneli Härmä sekä varajäseniksi Onni Barta ja Nelli Mäkinen.

Mesikämmenistä varsinaisiksi jäseniksi Eero Särkilahti ja Joonas Peltonen sekä varajäseniksi Eerno Niemenmaa ja Leevi Syväoja.

Haukkavuoren Haltioista varsinaisiksi jäseniksi Tiia Merenheimo ja Lotta Konttas sekä varajäseniksi Laura Setälä ja Kialiina Tonttila.

Karhunvartijoista varsinaisiksi jäseniksi Kaisla Pitkänen ja Sara Touhonen sekä varajäseniksi Pihla Pitkänen ja Jasmine Lehtonen.

Kivenlahden Piilevistä varsinaisiksi jäseniksi Monna Laari ja Paula Silfverberg sekä varajäseniksi Ville Lahtinen ja Juha vanWensen.

 

Tervetuloa uusille ja kiitos vuoden 2013 johtokunnalle!

Samasta aiheesta

Ellin joulupukkipalvelu

Ellin kautta on tänäkin vuonna mahdollista tilata joulupukki aatoksi Espoon alueelle! Joulupukkipalvelun tuotto käytetään Espoonlahden lippukuntien partiotoiminnan hyväksi. Kysy lisätietoja osoitteesta ellinpukit@gmail.com.

Törmä 2016 etsii kisanjohtajaa

Olisitko se sinä? Nimittäin PäPan kevään 2016 päiväkisan johtaja! Ellille on langennut järjestelyvuoro kevään 2016 Törmään ja nyt on aika koota kisatoimikunta luomaan parasta kisaa. Törmä on huhtikuussa, Partioviikon lauantaina. Vuoden 2015 Törmän tuomarineuvoston puheenjohtaja Lue lisää...

Syysmarkkinat Lippulaivalla 12.9.2015 9-18

Elli osallistuu yhdessä Espoonlahden seurakunnan kanssa perinteisten maalaismarkkinoiden hulinaan tarjoillen herkullisia muurikkalettuja. Samalla kun nautit herkullisista letuista, voit jutella paikallisesta partiosta ja kenties itsekin uskaltautua mukaan! Ellilläinen, ilmoittaudu lettutiimiin: http://goo.gl/forms/2iOEc2WELy