Tervetuloa ELLI:n syyskokoukseen maanantaina 27.11. klo 18.30!

Kokous järjestetään Sodessa (Soukantie 13, 02360 Espoo). 

Osallistua voit lisäksi etänä Meetin kautta.

Espoonlahden lippukunnat ry:n sääntöjen mukaan yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä oikeus lähettää viisi (5) äänivaltaista edustajaa. Yhdellä äänivaltaisella edustajalla on käytettävissä yksi (1) ääni. Yhdistyksen varsinaiseen kokoukseen voi jäsenlippukuntien varsinainen jäsen osallistua vapaasti puhe- ja läsnäolo-oikeudella.

Täyttäkää lippukunnissa valtakirja syyskokoukseen, ja toimittakaa äänivaltaisten edustajien lista kokoukseen mennessä sähköisesti Kalelle / kale.koivunotko@mesikammenet.fi, puh. 040 577 3621.
Lomakkeen voi tuoda myös paperisena kokoukseen.

Kokouskutsu ja valtakirja on lähetetty sähköpostitse ELLI:n johtajistolle.

Ilmoittaudu kokoukseen lisäksi Kuksan kautta: kuksaan.fi/66251.


Espoonlahden lippukunnat ry:n puolesta

Kale Koivunotko
Puheenjohtaja  

Categories: Uutiset

Samasta aiheesta

Santeri – Kesägrillaus ja Punkku-iltama

ELLI:n Kevät-Santeri ja Punkku-iltama pidetään maanantaina 3.6!Tapaamme klo 17.30 Soukka-Seuran talon vieressä, Soukan rantatie 74. Tapahtuma kestää klo 21 saakka. Paikalle saa tulla ja poistua myös pitkin iltaa. Ohjelmassa on ruokaa ja jutustelua. Santeri on johtajahuoltotapahtuma samoajille, Lue lisää...

Partiopukit

Vuonna 2012 Espoonlahden Lippukunnat ELLI ei organisoi Pukin kiireapukeikkoja. Palataan ensi vuonna asiaan! Hyvää joulua!

Tue Ellin kämppäprojektia ja nauti upeasta musiikista samalla!

Tapiolan kuoron VALO-joulukonserttien lippuja on mahdollista ostaa nyt Ellin kautta, ja samalla voi tukea lippukuntaryhmittymämme toimintaa. Lippuja voi tilata tämän lomakkeen kautta: bit.ly/konserttilippuja . Liput toimitetaan myöhemmin koloille, mistä ne voi lunastaa tilaajan nimellä. Liput 25€/15€ (eläkeläiset, Lue lisää...