7.-12.7.2023

Espoonlahden lippukuntien eli Ellin yhteinen kesäleiri Murros järjestetään heinäkuussa Kavalahdessa. Leiri kokoaa kahdeksan vuoden tauon jälkeen kaikki elliläiset yhteen nauttimaan kauneimmasta Suomen suvesta ja kesäleiritunnelmasta parhaassa mahdollisessa seurassa!

Leirillä on luvassa hauskaa ja kokemuksellista ohjelmaa kaikille ikäkausille. Leirillä pääset tekemään kaikenlaisia perinteisiä kesäleiriaktiviteetteja – uimaan, yöpymään teltassa, istuskelemaan leirinuotiolla, syömään karkkia teltassa kavereiden kanssa, tutustumaan uusiin ihmisiin ja vaikka mitä!

Missä ja milloin leiri järjestetään?

Leiri järjestetään Kavalahden leirikeskuksessa Inkoossa (Björnvikintie 9).

Sudenpennut leireilevät 7.-10.7.2023

Seikkailijat, tarpojat ja johtajaikäiset (samoajat, vaeltajat, aikuiset) ovat leirillä 7.-12.-7.2023

15-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat osallistua halutessaan rakennus- ja purkuleireille. Raksalle ja purulle osallistuminen on ilmaista ja näille on tulossa erillinen Kuksa-ilmoittautuminen.

Perhepartiolaiset osallistuvat leirille sudenpentujen leiriajan 7.-10.7., mutta voivat halutessaan ilmoittautua leirille myös päiväleiriläisinä. Jos perheestä tulee kaksi aikuista, toinen aikuinen ilmoittautuu johtajana ja valitsee itselleen ilmoittautumisessa pestin. Toinen aikuinen ilmoittautuu leirille perhepartioaikuisena. Pestin voi halutessaan jakaa. 

Rakennusleiri: 5.-6.7.

Purkuleiri: 12.-13.7.

15-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat halutessaan osallistua rakennus- ja/tai purkuleireille. Raksalle ja purulle osallistuminen on ilmaista ja osallistuja saa kaikki ateriat sekä majoituksen omassa majoitteessaan.