7.-12.7.2023

Espoonlahden lippukuntien eli Ellin yhteinen kesäleiri Murros järjestettiin heinäkuussa Kavalahdessa. Leiri kokosi kahdeksan vuoden tauon jälkeen kaikki elliläiset yhteen nauttimaan kauneimmasta Suomen suvesta ja kesäleiritunnelmasta parhaassa mahdollisessa seurassa!

Leirillä oli tarjolla hauskaa ja kokemuksellista ohjelmaa kaikille ikäkausille. Leirillä päästiin tekemään kaikenlaisia perinteisiä kesäleiriaktiviteetteja – uimaan, yöpymään teltassa, istuskelemaan leirinuotiolla, syömään karkkia teltassa kavereiden kanssa, tutustumaan uusiin ihmisiin ja vaikka mitä!

Kuvia leiritunnelmasta pääset katsomaan Ellin uudesta kuvapankista!

Missä ja milloin leiri järjestettiin?

Leiri järjestettiin Kavalahden leirikeskuksessa Inkoossa (Björnvikintie 9).

Sudenpennut leireilivät 7.-10.7.2023

Seikkailijat, tarpojat ja johtajaikäiset (samoajat, vaeltajat, aikuiset) olivat leirillä 7.-12.-7.2023

Perhepartiolaiset osallistuivat leirille sudenpentujen leiriajan 7.-10.7., mutta voivat halutessaan ilmoittautua leirille myös päiväleiriläisinä. 0–3-vuotiaat leireilivät maksutta. Jos perheestä tule kaksi aikuista, toinen aikuinen ilmoittautuu johtajana ja valitsee itselleen ilmoittautumisessa pestin. Toinen aikuinen ilmoittautuu leirille perhepartioaikuisena. Pestin voi halutessaan jakaa.

Rakennusleiri: 5.-6.7.

Purkuleiri: 12.-13.7.

15-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat halutessaan osallistua rakennus- ja/tai purkuleireille. Raksalle ja purulle osallistuminen on ilmaista ja osallistuja saa kaikki ateriat sekä majoituksen omassa majoitteessaan.